Vores koncept

Hos Auktionshuset DAB kan kunden altid være sikker på at få en yderst professionel vurdering. Vores dygtige vurderingsfolk har mange års erfaring inden for dette felt, og vores viden berører en bred vifte af produktgrupper. Kunden kan derfor altid stole på en realistisk og professionel udført vurdering.

Herudover sørger vi altid for at tage de bedste kvalitetsbilleder af varerne inden de skal på auktion, så vi på den måde kan sikre, at kunden får den bedste oplevelse, når varerne skal afhentes efter endt auktion.

Selvom vi har vores faste base i Hasselager, rejser vi ofte hele landet rundt til vurderinger og udleveringer. Vi lader os dermed aldrig begrænse af geografien, så uanset hvor boet er beliggende, aflægger vi gerne et visit.

Vi går meget op i at kunden får den bedst mulige oplevelse, når vi er på udlevering, og vi synes derfor det er vigtigt at guide kunden rundt til de vundne varer på udleveringsstederne. Det mener vi skaber størst effektivitet og tilfredshed for alle parter.

Vi sørger altid for at følge tidens tendenser og dette kombineret med de mange års erfaring i branchen er vores kvalitetssikring både overfor boet, der skal vurderes og de mange købere, der følger med i vores auktioner.